Sociala Medier

Fridlevstad GoIF13 hours ago
Nu släpper vi säsongskorten för 2018!

Kortet gäller alla Fridlevstad GoIFs hemmamatcher under ordinarie säsong, inklusive eventuellt kval.

För 200:- så får du se en sprudlande teknisk fotboll som spelas på Skogsvallen i Fridlevstad. I säsongskortet så ingår även en kaffe per match mot uppvisande av ditt fina säsongskort!

Säkra ditt säsongskort innan premiären som spelas Lördagen den 21:a April 14:00 hemma mot Rödeby AIF.

Du betalar ditt säsongskort enklast genom att swisha eller betala kontant i entrén.
Summa: 200:-
Swish: 123 122 46 33
Text: Säsongskort

Kortet hämtar du upp i entrén när A-laget spelar match. Säsongskortet kommer även att säljas utan förbokning i entrén på Skogsvallen under matcherna.
Fridlevstad GoIF2 days ago
Karlskrona Ventilationsservice AB har idag förlängt som Diamantsponsor för 2018.
Fridlevstad GoIF4 days ago
Idag blev klart att Mattissons Entreprenad AB med Rickard Mattisson i spetsen förlänger 1 år som Diamantsponsor till GoIFet! Vi är oerhört glada för detta besked.
Fridlevstad GoIF shared a link.5 days ago
Fridlevstad GoIF3 weeks ago
Idag och 10:00 - 14:00 under måndagen så återfinner vi en del ur herrtruppen som behjälpliga vid invigningen av Re-soltö.
Åk dit och ta en titt, kanske kan ni fynda något och samtidigt avnjuta en grillad korv och en god kopp kaffe!
Grabbarna grillar så grillarna glöder!
Vi säljer även toalettpapper, miljövänligt och billigt!
Fridlevstad GoIF1 month ago
Sundbergs Mur & Kakelugnsservice fortsätter som Diamantsponsor över 2018!

The access_token provided is invalid.