Nyheter herrtruppen

Fridlevstad kan stolt meddela årets första värvning, Emil Norstedt en spelare som kan spela på flera olika positioner men helst spelar centralt som Anfallare/mittfältare.

”Jag är en spelare som alltid ger hundra procent och vill hela tiden bli bättre. Jag tycker även jag är bra med boll och har bra spelförståelse. Förr var jag rätt kvick men behöver en del träning för komma tillbaka dit.
Tidigare klubbar är BK Näset som idag heter BK Höllviken, och Trelleborgs FF. Spelar helst innermittfältare eller anfallare, men är flexibel så kan spela på dem flesta positionerna om tränaren tycker jag passar bättre på en annan.”

Emils självutnämnda agent Axel säger även såhär: ”Emil Norstedt!
Fridlevstad är lyckliga att få presentera Emil Nordstedt, Höllvikens förlorade son.
Fysiskt stark och två fungerade fötter, vad mer kan en coach begära? Lite spelsinne möjligtvis. Men det man inte har i huvet har man i benen, det är sedan gammalt! Lyckligtvis är grabben bara 23år, vilket är en formbar ålder, så fridlevstad kan utbilda i både spelsystem som filosofie!
Emil Nordstedt , ett sydsvenskt fullblod, kommer ge fridlevstad kraft och styrka vart han än hamnar på planen. Erfarenhet från div 4 spel. Välkommen Emil!”