Hej

Dags för en ny avstämning om vad som händer i föreningen.

Generellt
Vi förbereder årsmötet som är på söndag där den stora snackisen nog kommer bli Klubbstugans vara eller icke vara. Det är alltså inget beslut som kommer att tas på söndag utan en diskussion om den. Det kommer att finnas material tillgängligt i klubbstugan på söndag.

Vi fortsätter att jobba hårt med att få in sponsorer och än så länge ligger vi i fas med vår plan. Det är några till som ska in under februari/mars innan vi har nått vårt mål.

år är första gången på länge som vi faktiskt inte har behövt jaga folk till att ställa upp i dom olika sektionerna/komitteérna som vi har. Det är ett kvitto på att vi är på rätt väg i föreningen.
Vi jobbar fortfarande efter den plan vi la i höstas med vart vi är på väg. Det är inget som görs över en natt utan det tar tid att genomföra men vi är på god väg.

Snart kommer vi att börja sälja sverigelotter samt vår egendesignade sportlott som ni kan se nedan. Köp gärna dessa av oss så stöttar ni vår verksamhet.

sportlotten_fgoif

Om ni har några timmar över varje månad så kanske ni har möjlighet att hjälp till i någon av sektionerna eller kommittéer? Ju fler vi är desto mindre blir arbetsbördan samtidigt som vi får en större gemenskap i byn.

Gymnastiken
Här kör Veronica och Maja vidare med en grupp på måndagar och det flyter på och barnen har oerhört roligt.

Fotbollen
Här har det hänt en hel del. Bengt ”TT” Pettersson är klar som huvudtränare och just nu tränar herrarna 1 gång i veckan på Rosenholm. Till hjälp har TT fått Mattias ”Mejsel” Lindeberg och Håkan Skansfors. Ytterliggare 2-3 spelare kommer att skriva på för oss under dom närmsta dagarna som det ser ut nu.
Det är ett gott gäng som håller igång på träningarna och dom har förbannat roligt.

Den fotbollssektion som kommer att bli föreslagen på söndag är oerhört intressant och det ska bli väldigt spännande att se vad dom kan göra.

Nu har vi skickat ut en intresseanmälan för barn födda -11 och än så länge är det 14st som är intresserade vilket är oerhört kul. Där eftersöker vi också dom som vill hjälpa till runt den gruppen som ledare. Hittills har vi fått in en intresseanmälan för ledare men vi behöver fler.

Mediagrupp
Vi kommer även starta upp en mediagrupp efter årsmötet där vi behöver folk som är intresserade av att hjälpa till med video/intervjuer, uppdatera hemsida mm.
Hör av er till mig om ni är intresserade.

Glöm inte att följa oss på dom olika medierna som jag länkar nedanför.

WWW: https://fridlevstadgoif.se/
Twitter: http://twitter.com/fridlevstadgoif
Instagram: http://instagram.com/fridlevstad_goif/
Facebook: http://www.facebook.com/fridlevstadgoif
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCjdQrFhZvACdqj0ZI323Fyg/feed eller sök efter kanalen “Fridlevstad GoIF”

Avslutningsord
Jag hoppas att vi syns på årsmötet på söndag 16:00 i klubbstugan. Det är ni medlemmar som kan påverka vilken väg vi i föreningen ska gå.

På återseende

/Mats Blomgren – Stolt ordförande i Fridlevstad GoIF

Har ni frågor eller funderingar så är ni välkomna att kontakta mig.
Mats Blomgren
Email: mats.blomgren@fridlevstadgoif.se
Mobil: 0733492035

Kommentarer är stängda.