Matchdatumen för våren är klara

Nu är speldatumen för vårens matcher äntligen klara.
Dags att planera in matcherna och stötta vårt lag.

Under våren kommer det att spelas två enkelserier, div 6 östra och div 6 västra. Under hösten delas lagen upp i div 6 A Höst respektive div 6 B Höst utifrån tabellplacering efter vårens spel. Dom 4 bästa lagen i både div 6 östra och div 6 västra går vidare till div 6 A Höst. Övriga lag till Div 6 B Höst.

Under höstens spel börjar alla lagen på 0 poäng. Lag 1 och 2 i div 6 A Höst uppflyttas till div 5. Lag 3 och 4 i div 6 A Höst spelar förkval till div 5 mot Lag 1 och 2 i div 6 B Höst. Därefter spelar vinnarlagen i förkvalet mot lag 9 respektive 10 i div 5. Vinnarna spelar i div 5 säsongen därpå.

Krångligt? Bara lugn, vi kommer att återkomma om detta senare.