Omgång 2, div 6 östra, vår 2016

Med gott självförtroende och hoppfull trupp skulle herrarna så bege sig ner mot Kallinge och denna alltid så perfekta mattan på Jernvallen, konstgräs så vad annars.
Men nått hände, truppen kastades om på grund av sjukdomar och andra förhinder. Men efter ett par veckor med god träningsnärvaro där toppnoteringen skrivits till 29 spelare skulle ersättare inte vara några problem att finna! Kul som tusan och snart va vi 16 man redo för strid.

Så långt allting gott men här börjar problemen, Kallinge startar upp i ett tempo sällan skådat i 6an. Ruggigt duktiga med boll och snabba som vinden fick dom göra som dom ville, en urladdning som dessvärre för vår del ganska snabbt gav dom utdelning. 1- 0 kom efter endast ett par minuters spel….

Vi tuggar oss in i matchen och trots att vi inte skapar något håller vi det nere till 3 – 0 i halvtid. Kanske skulle vi sätta punkt här för halvlek nummer två vill alla med Goifet hjärta glömma. Det rasslar iväg och ett par skador, trötta ben och andra faktorer senare så blåser domaren av och 10- 0 skrivs in i historieböckerna.
Ridå ner!

Man kan inte gräva ner sig för det, vi gjorde en katastrofmatch. Allt gick emot oss och vi bjöd inte upp men nu är den matchen gjord, alla har en per säsong. Vår är avklarad!

I grund och botten har vi en sjukt bra trupp och när alla bjuder till spelar vi jämn med de bästa! Vi gräver ner oss och kommer tillbaka igen på torsdag när FC Iliria tittar in på Skogsvallen.

// Tobias Petersson

Kommentarer är stängda.